Muskelsvind.com blog om muskeldystrofi på tværs.

Siger. Når du har muskelsvind, er livet som et puslespil og brikker der skal lægges, før dagen kan fungere.

Om den dag bliv 45år. skulle have lavet en lille Ac/Dc koncert. – bloggen. MUSKELSVIND.COM at leve på tværs. med muskeldystrofi
19. april 2024

musik kan bruges som medicin.

Om den dag bliv 45år. Der at ville have lavet en lille ac/dc koncert i Hou. På en højskole proppet med kørestole udenfor.

Men kunde ikke finde de penge, som dette ville have koste mig at lave en koncert-med nogen af alle sang som siger er verdens beste rock. IT’S A LONG WAY TO THE TOP, WHO MADE WHO, T.N.T., HIGHWAY TO HELL & ROCK OR BUST.

Min gav mig selv en ny hjemmeside i stedet for.

Men det kan ske laver en koncert en anden dag og i en anden by nok den dag bliver 50 år og indbyder alle fra de to byer hvor bor til at komme til koncert.

selv uden kræfter i kroppen, er ligeglad med laver tingen på min ejen måde, har fundet et sted til en koncert som skal være en støtte koncert til de nogen som har brug for hjælp.

Men har også selv opfundet trick på at kunne bruge mine arme men dette gøre hurtig for at kunne have kræfter til dette hvis, skulle gøre tingen langsom så ville ikke have kræfter til det. Så jeg bruger mine arme hurtigt så gøre dette ikke ondt.

Men har haft en morfar der hvad tryllekunster de bruger jo også en masse tricks. Men har tit bliven skældt ud af folk der skulle hjælpe mig. Der ikke kunde lig at man kaster. Med tingen for at spare på mine kræfter i stedet for at flytte kørestolen. Har selv masse tricks for kunde det umulige.

lidt fra min lyd-bog

For at kunne gøre det selv men når man har muskelsvind, må man jo ikke stoppe med at bruge arme, ben og må ikke sidde stille dagen lang for så en dag. ville man ikke kunde bruge sin arme og ben mere. ville du prøve dette blog læser.

Må kun lave lidt uden at overbelaste min arme men skal kun bruge de kræfter du har uden at overbelaste de kræfter der er tilbage, men ville og kunde noget i mange år i nu.

Har lærte en masse ting som du ikke kan lære på en skole. Men elsker at kunde noget selv ved godt, at i dag skal bruge mere og mere hjælp til tingen.

Men er også hurtig til det laver men kun når skal flytte min kørestol er langsom men ville heller køre bilen for siger at den er 20 gange nemmer en at bruge en kørestol men, dette er nok fordi der et rat i en bil, derfor 20 gange nemmer en at bruge en kørestol og selv bil Sædde er bygge så man skal kunde bruge to arme.

på samme tid er min stol ikke bygge så man skal kunde bruge to arme. Den er byge så man ikke skal kunde lave noget selv uden hjælp. Og dette kan da ikke være rigtigt at man ikke skal kunde bruge stolen. I fremtiden til alt.

 og lidt mine mærkesager inden for politik siger at dette er en forståelig bekymring at området. Siger vi i Danmark skal kunne leve under gode vilkår, uanset hvilket muskelsvind man har. Siger vi i Danmark skal kunne leve. Med den hjælp. Du har brug for om du er ung eller gammel. Siger at også har fuldt med i alt det, der sker omkring nedskæringerne på flere området til folk med muskelsvind. og i alle kommunerne. Siden 2013 og langt ud i fremtiden.

Dette er også derfor ville være med i muskelsvindfonden og lave mere politik men kom i stedet med på holdet i sf.

Har ikke noget tid haft så maget at se til. Og er en som ikke ville stoppe noget i dette liv og vis ikke må blive 50 år gammel er dette ikke (evald klaus emilius ellers muskelsvind) der har skylden men kun loven om kørestole plus ikke må få nok hjælp til at klare hverdages stunt.

Men den måde de danske kommuner gør det på tager, hjælpen fra folk der ikke kan noget selv og så selvom de har bevis på de ikke kan noget selv så bliver de tungen til at gøre det selv. Så får de så lidt hjælp de ikke har mulighed for at have et godt liv fordi deres kommune ligefrem kan finde på at lyve om hvad hjælp man har brug for i dag og i fremtiden.

Og lidt fra min bog

Så bliv det lørdag plus der er super god vejr i dag fordi der kommer en masse rejen. Og dette er noget som gøre mig glad. For så har tid til at få lavet noget inde for men det er jo mange ting man kan lave, det kan mange mennesker er ikke, den type som ønsker at sidde ned og se tv dagen lang, som nok mange mennesker i byen gøre nå de Holler fri så skal de lige på Facebook mens de nok læser deres e-mail… Mens de sidder og skiver sms’er på deres mobil tlf. Siger det er da spild at tid og skive sms’er og se tv ellers bruge Facebook disse ting er er det nok kun en mail bruger mest …

Det er da ikke noget liv at bruge tiden på Facebook.

Dette er ikke noget ønsker i mit liv, så ville heller lavet noget at mine ideer. Lige en af dem er at bygge en kontorstol/lænestol til mig selv det er jo ikke så svært, når selv skal bruge den i mange timer hverdag, efter laver næsten alt digitalt uden papir, for så er det nemmer at finde og det tager ikke maget plads som papirudgave vil gøre.

Men de ting ikke kan live uden, er internet, en computer, videokamera og et kamera.

Men lige det med at lave luksus stole, uden prisen er alt for høj det er der ikke nogen som kan finde på at lave hvorfor ikke det.?

Så er det jo søndag i morgen, så må heller få rundstykker til morgenmad i morgen. Må lige høre min hjælper lige ville køre forbi og købe dem på vej til jobbet.

Husk vi er alle mennesker og vi alle ønsker fred i verden …

 

About Author

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *