Muskelsvind.com blog om muskeldystrofi på tværs.

Siger. Når du har muskelsvind, er livet som et puslespil og brikker der skal lægges, før dagen kan fungere.

Flyet som Nødlandet på en Ø. – bloggen. MUSKELSVIND.COM at leve på tværs. med muskeldystrofi
20. april 2024

Med håbet på, langt og et lykkelige liv.

Det var på en sommerdag. For mange år siden på en øde Ø. Ved Afrika.    

Hvor et fly der nødlandet på en Ø, som ikke noget folk har bodet før på.

Fyet der nødlandet der på den ø, der har ikke bodet mennesker før, der hvad kun vilde dyr.

Ombord på flyet som nødlandet, hvar der en ung mand og en ung kvinde men alle deres radioer på flyet, har ikke mere strøm, og der hvar ikke noget strøm på flyet, derfor gik flyet i stå da det var et el-fly og ikke kunde flyve mere, de hade ikke noget at gøre end at sove i raster af flyet. I den uge mens, de brugte alt de kunne finde til at bygge et hjem de kunne bo i men dette lykkes. For dem at få bygget en bolig de kunne bo i. Der fik de lavet køkken stue og senge plus et soveværelse de kunne bruge til at sove i men stolen i deres hjem, bliv sæder fra flyet de brugte også alt dette de kunne bruge fra flyet, men de hvad heldig for der hvar også mange dyr på den øde ø de hvar landet på, det hvad de også glade for. Så der hvar en masse mad.

De Bode på den Ø i nogen år men de bliv ikke funden. Selvom de var i live og de hvar bliven eftersøgt. I flere år. Men ikke nogen kunde finde dem fordi de ikke kunde lave et nødkald, inden flyet gik tom for strøm men dette hvar ikke noget at gøre ved.

 Men de Bode der i nogen år.

Men de hygger sig der men med alt og så de også en masse sex i det hus de bygget fordi dette hvar noget de begge to elsket at have maget sex men, kan sige at de ikke kunde undvære sex alle uges dag. De kunder godt bruge 5 til ti timer om dagen på at ligge i deres seng og kneppe, bollet og på alle de måder der findes som man kan have sex på. Dette bruger de mange timer om ugen på men dette hvar det de bruger det meste af dagen på.

 Og en dag fik kvinden så en lille pige. Men dette hvad de også glade for. Hun hvar sund og rask. Men de fik i alt 3 piger men ikke en søn som de håb på, de fik men dette de 3 år I trak hvor de fik en pige hvad de alle sammen glade, men da de hadet bodet der i ti år ville de godt hjem igen.

Så de bygget et skib. Til dem alle 5. Der hvar pigerne 7år, 8år, 9år men så de to på 30år men dette tog lang tid at finde et land, for de hvad langt væk fra alt. Men da de kom i land. Kom de i tv og i avisen men de bliv verdens kendt på dette. Men nu er dette mange år siden og alle deres 3 piger er også bliven gift, for lang tid siden med 3 mand og alle de er gift med kørestols bruger som har muskelsvind. Men dette hvar også fordi pigerne, de ville hjælpe folk, men de hade også et godt og langt liv deres far og mor.

Har i dag funden mange aviser om de to der nødlandet på en ø hvor de Bode i 10 år. Men de er døde i dag men deres, piger de liver den dag i dag, men de bor også i Danmark.

Hvem det er dette er der ikke nogen der ved noget om. Evald K. Som er forfatter på denne bog ved dette ikke hvem de er da dette er en opdigtet historie, men dette er også noget der kan ske i den dag i dag, men der er ikke mange øde øer tilbage i verden.

Men det er så noget der passer på verden den dag i dag. Men de 3 piger de lever også her i 2022. Et sted i Danmark men lige hvor de bor, henne fortæller denne historie ikke noget om, men der kan siges at de har det godt der de bor man de har også alle 3 et hus og en bil. Men de har også et godt job inden for noget med folk der har Muskelsvind, men de fandt deres mand på et job som hans BPA-hjælper.

Men dette er ikke noget der sker så tit, men dette sker somme tider. Men dette hvad også fordi de bliv så glade for den de hjælper. Men den er ikke så tit at det sker for 3 piger i den samme familie, men dette skete der for denne familie med de 3 piger. Men de har også i dag et job som BPA-handicap-hjælper, men de er også gift med en som har Muskelsvind på samme, tid som de er hjælper for. Men dette er noget om, man kan gøre en forskel. I livet som BPA-hjælper.

Med på hvordan man ser på folk der har Muskelsvind, men vi ved at de har det godt denne dag i dag. Men der kan også siges at den, ene pige hun er gravid og venter sig en søn dette er noget hun glæder sig til, men hun er 3 måneder henne, hun og Hennes mand er ved at lave om i deres hus så de to piger de har kan få et værelse for dem selv, men dette har de gode ideer til det, værelse skal være klar om 14 dage, men de to andre piger de har og det samme to piger, de er gravid og venter sig en søn, men dette er noget de alle er glade for men de har også det super godt der de bor, men de har og haft en liv som ikke mange har haft men de ville ikke ud og flyve, efter dette der skete med deres mor og far, men dette er også normal at de ikke ville det, men de er også mennesker der ikke er mange af i denne verden, men vi håber de får et langt og et lykkelige liv dette hvad så slut på denne lille historie . Du kan selv forsætte.

Men dette er om at man også kan leve et normalt liv med muskelsvind og man også godt kan have børn og også kan have et godt liv og det at man selv ville bestemme i dette liv.

Vi alle ville det så hvorfor, skal os med muskelsvind så ikke også det, men dette, er jo ikke mange der har dette på den måde som Evald der skriver her på bloggen livet skal kunde leves på din måde og ikke på deres måde.

 

Hvad ville du gøre vis du landet på en øde ø. Og ikke kunde komme hjem i 10 år og der kun er en mand og en kvinde i flyet.?

 

About Author

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *