Muskelsvind.com blog om muskeldystrofi på tværs.

Siger. Når du har muskelsvind, er livet som et puslespil og brikker der skal lægges, før dagen kan fungere.

Er En Fighter!! kun været rask. i mange år. derfor og i fremtiden. – bloggen. MUSKELSVIND.COM at leve på tværs. med muskeldystrofi
20. april 2024

Er en fighter!!

Og siger at der bag! Denne blog. Findes der en ren fighter!!

Som ej ville stoppe med at arbejde de næste mange år. Selvom, mange ville sige det kan du da ikke jo. Mere hvorfor ikke det. Skal have noget at bruge livet på. Så hvorfor ikke lave noget hverdag, som verden kan bruge de næste 200 år i fremtiden.

Kun har det som hedder kun muskeldystrofi (muskelsvind) ikke andet og vil frem i live som. En fighter!!

Gøre dette fordi ville fortælle. At i lille Danmark. Skal være plads til forskelle alle om de har muskeldystrofi. Ville de også godt have et langt liv?

Og dette er sandt og evald k. Kan og sige har være imod alle landes kommuner måde at være på i flere år. Siger vis man har muskeldystrofi. Efter 35 år kan man ikke, leve uden en BPA-hjælper på xxx timer pr. Uge jo. Sandt, vis ikke må få dette så kan de ikke se man skal bruge hjælp.

Siger at lands 98 kommuner. at de ikke tænker på man skal have et godt liv.

Men de tænker på kun på penge og ikke tænker at det er mennesker jo.

De ville ikke have at folk skal have et godt liv. I fremtiden. Kommuner de ville kun gøre raske folk syge og til grønsager. Og dette er ikke en god sundheds politik de har i landes 98 kommuner.

Når evald klaus emilius siger (jo de folk fra hjemmeplejen er rent dødshjælp i mine øjne. Så der for siger kun (fuck jer! Til hjemmeplejen.  Hvad’ handler det om hjælp? Nej og lorte land 45.)

Og siger jo lige frem at de folk der har et job i hjemmeplejen de står med et stopur i den ene hånd og en mobil i den anden hånd og så ville så sige de kan hjælpe med den 3. Hånd.

Er dette nu evald k. Skal grine lige hvordan kan de. Siger de ved ikke hvad hjælp er jo. Lig med en masse Stress er det en god hjælp med 5 minutter på toilet vis du skal bruge 30 minutter på toilet. Og 30 minutter til tøjet med hjælp kan ikke selv tage tøjet på mere i dette liv uden hjælp.

 

Dette er ikke en god måde at gøre dette på jo den lortehjælp fra plejen. Som ikke ville have på min krop mere i dette liv.)

 

Og vi med muskeldystrofi kan sgu ikke bruge hjemme plejen til noget efter 35 år med muskelsvind hvor de 22 år i kørestol.

Og vis du har haft hjælp på lige siden du fik din føste el-kørestol, så ville de sige at kun 15 minutter om dagen ellers laver tid. At dette er nok hjælp. Selv muskelsvindfonden og kommunen syndes det er helt ok.  Men kun en er imod dette evald klaus emilius som siger han skal bruge 168 timers BPA-hjælp pr. Uge for man kan ikke noget selv mere efter 35 år. Uden hjælp til næsten alt. Kan ikke komme uden for uden en til at hjælpe mig i tøjet.

 

Siger jo på samme tid at folk på 85 kan, godt bruge 15 minutters hjælp om dagen de kan selv gå i bad dette kan manden bag denne blog ikke mere selv i dette liv hvem skal vaske mig på ryggen. Kan ikke selv hvorfor lige dette.  Dette skulle de da vide folk fra plejen men nej.  Forsætter med at sige hjælp på timer om dagen ellers nej tak.

Har jo lige sagt hvad er en god sundheds politik? Hvad tænker de politiker på. Vis de nu selv fik et handicap ellers skulle bruge hjælp så er dette da en BPA-hjælper alle de folk med muskelsvind skal bruge vis de sidder i en el-kørestol dette kan da ikke være mere normalt end normalt.

Ja, ja siger plads til mennesker selv om de har muskelsvind.

Ser mig selv som en fighter!! Og et menneske ikke en robot. Har jo fremtids tænkt alle jobs i dag. For over 25 år, siden. At skal kunde arbejde selv om ikke kan så maget men, laver dette på min måde og dette er den rigtige måde man siger også at mange folk.

Alle ville sige dette er sejt af dig evald k emilius. Og ikke nogen i Danmark er så seje at de kan at turde sige noget. Som kære fru hjemme plejen ud af livet for ever.

Plus du ved mere end alle fagfolk i muskelsvind, ellers i muskeldystrofi og på samme tid siger evald jo at den hjælp man skal bruge, er en BPA-Hjælper for ever. Vis man siger over 100 timer er den hjælp skal bruge i 2021 til året 2071

Men ellers til noget andet. Har jo viste at en dag fik el-kørestolen og dette har vist siden var 13 år da jeg fik muskelsvind.   Skal være det beste og elsker livet. Så en dum stol træls.

Laver sgu nok selv mange ting uden hjælp og dette er det rigtigt man skal ikke sidde og ikke lave noget så bliver man gammel for hurtigt jo.

Er jo en selvstændig samfundsborger som gør noget til fællesskabet. Kommer ikke til at kede mig noget tid. Fordi så kan altid lave noget mere eller nyt, har jo fremtidstænkt alt laver mange, ting som musik starte med i 99 på elbas og musik på pc. Og dette er bliven stort i dag. Opstår som en dvd og på cd. Jo en dag.

Siger at han ville kunde leve et godt liv i morgen og i næste uge. Og i fremtiden. Men ved også kan blive over 70 år. Gammel.

Siger du. Får ikke noget ud af lyve jo. Siger vil det samme som folk uden muskelsvind, og er sund og rask, ellers kan jeg jo også lige så godt sige selv om man har muskelsvind er der jo også et sexliv dette er normalt jo for alle. Og lige det med lyst til det med sex er noget ikke har noget i mod at skriven om for alle har rat til sex.  Men har skiven lidt om dette et sted her på bloggen jo,

Men har jo selv skriven om mange ting her på i flere år, og bliver ved med at skrive om livet i 50år i nu.  Ville kun få det beste ud alle dage, året rundt.

Men skal ikke bruge hjælp til at tænke, ikke bruge hjælp til at bruge en computer, & skal ikke bruge hjælp til at bruge kørestolen.

Men skal bruge hjælp til at lave en kop kaffe. Eller komme i seng ellers komme op. Og mange flere ting som bruger en loft-lift til at komme ud af stolen, kan ikke selv bruge en loft-lift dette har ikke selv kunde siden 2013 jo. Og den hjælp må jeg ikke få i dag og i fremtiden

Av, av, de ville skal bruge et sejl til en loft-lift i 168 timer om ugen selv om kroppen ikke kan tåle det. Så på 4 dage er som at bruge en loft-lift på et år. Jo

Men skal også bruge hjælpe til ferie, rejser. Der kan plejen ikke hjælpe mig 24 timer om dagen, jo.

 men andre mennesker. Skal behandle mig ordentligt. & med respekt  og selv, bestemme i livet & ikke noget skal bestemme over mig dette ville de ej få noget godt ud af.

De kunde da, prøve at se livet fra min side af. Om de så syndes om, dette er et godt liv, uden ok hjælp.

Tænk på der siges også om at evald klaus emilius. Han er en god mand og en superklog inden for it, medie, blogs, website, pc-support, salg og netbutikker. keshop.dk er jo min butik. noget ved masse om biler og ac/dc.

Siger ville ikke mere skrive i hånden mere for dette er gammeldags og evald klaus emilius lever jo kun i nuet.

Siger taler kun sandt. Har en plan fra alle dage i fremtiden. Siger om mig selv har jo kun muskelsvind, derfor kan man også, have et liv dette er maget normalt. Men siger også at denne her blog der skal hjælpe alle folk i verden med muskelsvind.

 dette min plan da jeg lavet den for mange år siden. Men har også en netbutik ved siden af i dag.

Tænker på mig selv føst altid.  Siger ser ikke på mig selv som en invalid men lever så normalt som alle folk i verden.

Siger at har lavet Danmarks-sejeste blog. Om at leve med muskelsvind. På samme tid støtter alle folk med muskelsvind for altid i fremtiden.

Siger at mennesker med en betydelig funktionsnedsættelse skal i så vidt muligt omfang kunne leve og udfolde sig som andre. Men dette syndes vi hører alt for tit om. At det folk kan mange i Danmark ikke få. Er selv en af dem. Træls ville ud at leve, livet.

Siger du skal være velkommen til at komme en tur forbi her på bloggen.

Ellers kan du køb en af mine bøger her på bloggen. Men vil ikke stoppe, med noget på jobbet indenfor it-konsulent. Osv.… fordi det er super Best til efter ca. 40 år med en computer i mit hjem og har brugt internet i mere end 20 år. Og i hjemmet. Men efter kun har bygget online i 22 år

Så er dette ikke muligt at få et job inden for it. Og alt jeg ved om it kan du ikke lære på en skole ved at tage kun en uddannelse så skal du tage mere end 8 uddannelser, inden for it.  Og uddannelser i musik, film og foto. På computer.

Og i dag lære folk der har tage en uddannelse inden for it også af mig. Kan ikke leve mere uden. En computer dette er også min arbejdsplads. Bruger også min computer for at kunde læse nyheder, læse avisen se tv. M.m.og kunde have et job som forfatter, jo og i mange ting i gang af gange så kommer, vis ikke til at lave det samme altid for, ikke blive for ens formeligt jo. Alt laver. Dette er også mit job i dag at bruge en computere og vi er jo ikke mere i 1920 mere jo.

Skiver også med damen online fordi vi bor for langt til vi lige kan besøge. Hver uge. Så nettet er kommet for at blive.

Kan sige at starte med at lave, film for mange år siden 99. har kun Skrive om livet set fra en el-kørestols synsvinkel & muskelsvindler synsvinkel men mange kan også lære af. Evald k. Emilius. Som kun er en ren fighter!!

Er selvstændigt, ville ikke opgive noget for en være pris. Men blande mig mere i politik nu. Men den måde, folk ser på os. Med muskelsvind dette ville lave om på.

Kan ikke lyve om noget, er glad, er sund, er mig selv, maget klog, tænk på er sgu ikke dum.

Ville arbejde med alt kan.

Men ville også have hjælp på timer ikke minutter.

Vil lave noget hver dag kan hvad selv.

 siger, elsker de gammel danske film, der skal man ikke tænke så maget.

Og kan synge på en scene.

Kan og mange flere ting,

Må ej. Kunde nå joysticket på kørestolen siden nov. 2019. Så kan ej bruge stolen. Nej dette ville fagfolk ikke man skal kunde på en tilpasset stol er den så til passet nej vel.   Hvorfor kan folk ikke mere i dette land finde ud af bygge en kørestol rigtigt.

Loveone.dk fordi elsker livet for ever.

 og har også mange år i nu. Det kræver at kun at man må nyde livet og at man må tænke på sin krop.

Alle ville have den rigtige kørestole og den rigtigt hjælp og når man taler sandt altid om livet. Og det går kun alt for maget langsom jo. I 2017, 2018, 2019, 2020, 2021 og 2022 med at få flere og flere timer hjælp. I dag og ville ikke lyve jo.

 

About Author

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *