Muskelsvind.com blog om muskeldystrofi på tværs.

Siger. Når du har muskelsvind, er livet som et puslespil og brikker der skal lægges, før dagen kan fungere.

Om ordet. Llivshjælp. – bloggen. MUSKELSVIND.COM at leve på tværs. med muskeldystrofi
27. april 2024

om livet i mit liv taler, kun om Ordet livshjælp

om livet i mit Autodidakt liv. og dette er ikke kun i en ting kan flere ting Sige kun sandheden i fremtiden i livet. Og kun sandheden om at leve med muskelsvind. Forsætter kun til målet er scoret.

Og kan også sige har lært en masse af min farmor, men lige hvorfor hun bliver over 101 år. Fordi hun bodet et sted med en masse fred og ro. Men det er kun normalt når man bliver over de 80 år så ville man have en masse ro og fred. De unge under de 50 kan godt lig der lidt gang i den. Men hun er en ikke ville glemme hun er i mine tanker alt tid før taler om livet. Hun hvad en som har oplivet to verdens krige. Og dette siger jo en del hun kunne være 120 år i 2022 jo.

Men selv Elsker at være på i en lille landsby men i dag bor ca, det samme ca. sted som opvokset i 70’erne som er denne by (Stavnsager på markerne lige vest for det nuværende Moeskær, hvor den var en vigtig bebyggelse, et mødested for rejsende handelsfolk. Gennem 500 år holdt Stavnsager denne centrale position. De arkæologiske fund vidner om tilstedeværelsen af såvel håndværk og handel som beboelse og landbrug, men også om, at der har været periodiske markeder og religiøse fester, ligesom der blev afholdt ting)  ja dette er så et sted med en masse freske luft udenfor men. er en det der ville være mig selv og selv ville bestemme, når er hjemme selv. Og kan lig at være mig selv men et besøg en til to gange om manden er altid godt for at få nyt ind ellers bliver dette noget træls men kan ikke komme til at kede mig for har så mange ting kan lave vis jeg ville lave noget nyt hver dag kan ja det laver ikke det samme hver dag, Dette er ikke det liv vil leve. Kun en vej frem. I livet, online.

Siger der ikke kommer mange biler uden for fra kl. 22 til kl. 7 næste dag, lige dette er grunden til valget dette sted at bo men kan fortælle mange historier om denne by jeg bor i da jeg gik i skole hvad der to og har også været på Gulf i byen mange gang der kunde men også få noget at spise på tanken men den er jo lukket for mange år siden nu bliver den til en Rema 1000 så har ikke så langt i stolen efter småting jo. ellers kan sige, min far sat flere af de huse i stand i hvor bor i den gammel bydel og han har lavet noget ved de mange af huse i byen. har også et vindue med vinduesglas på mål fra byen jeg bor i, men dette ved mange folk ikke der bor der i dag jo men kan ikke lave være med huske alt det godt ved denne by og siger at og har også køb min føste pc i samme by i radioforretningen i byen. i dag kan du også købe en radio af klaus helt ny. nu er dette vis kun klaus Emilius hvor man kan købe computer af i byen, men dette noget jeg skal have mere engang i jo men lige dette

Er glad for at min livsdrøm. Med ejen virksomhed og jobbet lige 20 meter fra min seng,

men kan ikke stoppe at lave noget, nej tak ville ikke være en grønsag og kun sidde og glo ind i væggen alle uges dage.

På mine jobs bruger mange timer pr. uge skal også have noget at lave ellers bliver jeg til en grønsag og dette ville, sgu ikke være men har nok mere at lave politik. Osv. Man har ikke lige det store over sku jo det får snart lige en ny stol så er på toppe igen er har kun en ting at sige og forsætter med alt og er en der kan og skal blive gammel, men lige hvordan tage en ting af gange og så til den næste ting. Det er ikke lige mig skal helst have 3 til 4 ting i gang ad gangen så vis man køre træt i den inden ting kan man lave en anden ting.

Og er en som elsker livet og er en som er glad og er en som selv ved hvordan man skal alt med muskelsvind dette kan ikke noget folk lære mig mere om jo.

Taler om ordet livshjælp. Krav om at Livshjælp.

Formål:

person på grund af en fysisk funktionsnedsættelse muskelsvind er i stand til at få et selvstændigt liv, uanset boform og alder.

”Mærkesag. Nu eller Aldrig.” Tænker på det. set ud fra Muskelsvinds synsvinkel.

mine råd til dig.

Drop telefonen i sengen I stedet for at ligge i sengen med telefonen hver aften, så bør du lægge den fra dig og sætte den på flytilstand. Det blålys, som telefonerne udsender, stresser både øjne og hjerne. Lige inden sengetid medvirker det til, at din hjerne, som ellers burde være træt efter en lang dag, begynder at arbejde på ny.
Hvis du læser i en god gammeldags bog i stedet, så bliver din hjerne træt, så du, når bogen lukkes, bare kan placere bogen på sengebordet og lægge hovedet på puden.
Så slipper du for mentalt stress, og du får mulighed for at blive langt mere udhvilet, end du ellers ville være.

Når du læser, træner du også din hjerne. Du begynder at genkende ord, som du senere kan bruge i din dagligdag, når du eksempelvis skal skrive mails eller indlæg på blogs eller lign. Når du læser bøger, så har du ligeledes mulighed for at lære en masse nyt. Der er meget historiefortælling – selv i skønlitteratur.

Men tænker jo mest på mig selv. Man skal ej lyve i livet.

Siger ja sandt mit liv leves ej derhjemme. Men ude blandt folk, og taler med mange mennesker. siger at alle os med muskelsvind skal kunde leve et langt og lykkeligt liv. Hvis man nu kunne få hvad man vil, Alt hvad der findes og mere til, Hvis man bare kunne ønske sig, Alt i hele verden, Så ved jeg godt hvad jeg ville ha’ Fest og ballade hver eneste dag, Slå mig løs med vennerne Og alle dem jeg kender. Men tænker jo mest på mig selv. Man skal ej lyve i livet.

  Visdom er ikke resultatet af en uddannelse, men et livslangt forsøg på at opnå det

Hver en del af flokken

Det giver mere lykke at føle sig som en del af en flok og det kan derfor være en god ide, at prøve at gøre sammenværet med hinanden til en fælles og tættere ting. En ting som alle skal være med til og som skal gøre, at fællesskabet til den centrale ting. Det at være i et fællesskab giver en tryghed i en verden, som ellers kan synes meget kold til tider. Dyrk sammenværet med hinanden og nyd denne tid sammen, det vil gavne alle og give et lykkeligere liv i det lange løb.

Evald Klaus Emilius siger lige hvorfor kan muskelsvindfonden kun være imod at jeg har skriven om muskelsvind de ved ikke nok i dag jo.

About Author

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *