Muskelsvind.com blog om muskeldystrofi på tværs.

Siger. Når du har muskelsvind, er livet som et puslespil og brikker der skal lægges, før dagen kan fungere.

velkommen til. Muskelsvınd.com – bloggen. MUSKELSVIND.COM at leve på tværs. med muskeldystrofi
24. april 2024

Siger du skal være velkommen til. Muskelsvınd.com Om at leve i fremtiden med muskelsvind.
Af landes sejeste blogger med muskelsvind. Evald Klaus Emilius
og vil nu tage bloggen til næste niveau? … (Video Blogging) ..
Skriver Kun om sandheden.

Hvad er en blogger
En blogger er en person der har en weblog, som skriver blogindlæg. Blog er en forkortelse for Weblog. En blog er en hjemmeside, hvor folk skriver og deler tekster om et emne ofte med et personligt og dagbogsagtigt præ. Det bruges meget som en del af content og influencer marketing.

Men på samme tid er forfatter.

fik konstateret muskelsvind, da han var 13 år. Mens han kunne gå.

Da bliv 26 år fik min føste kørestol det er nu kun 20år siden i dag.

I dag må ikke end gang få en el-kørestol som kan bruges som en stol. Af kommune de kan ikke end gang se at ikke kan bruge stolen de ville at man ikke skal kunde få en stol tilpasset alle deres måder kan jo ej bruges til noget vildt.

Lige hvorfor man så kun skriver om sandheden i livet med muskelsvind. Og hvad hjælper det at tale til dem med stolen ellers hjælpen, taler også kun sandt med det hjælper ikke en meter så ville de siger det kan vi vis ej det.

Men kan lige fortælle dig at kun lever fordi er rask, men også fordi har lært at leve med muskelsvind og siger kun en ting man skal lytte til hvad min krop fortæller mig,

Fortæller om leve med muskelsvind for at over bevise alle i verden. Set ud fra en muskelsvindlers synsvinkel. Og en kørestols synsvinkel.

Er en af dem med muskelsvind som kan blive gammel. Der skiver de at folk min type livslængden de flest bliver gamle.

Hvis Evald Klaus Emilus ku’ så loved’ alle i verden et langt og lykkeligt liv. Men kan ikke spå. Siger lige du skal ”befri dit liv” og navnet befri dit liv er valgt fordi, ved hvor vigtigt det er at vi føler o frie. Dvs. At vi er frie for alle mulige begrænsninger og mønstre samt hvad vi ellers bærer. I livet i går og til næste år.
Gør kun noget godt til fællesskabet.

Lever kun hvor der er plads til forskelle! Husk vise respekt. Over for muskelsvind ville jog have et godt liv. Plus altid siger sandheden. Om at leve med muskelsvind.