Muskelsvind.com blog om muskeldystrofi på tværs.

Siger. Når du har muskelsvind, er livet som et puslespil og brikker der skal lægges, før dagen kan fungere.

Livets alfabetet ”ser livet fra muskelsvinds synsvinkel” – bloggen. MUSKELSVIND.COM at leve på tværs. med muskeldystrofi
21. april 2024

A) Har kun en vej frem i livet. ”ser livet fra muskelsvinds synsvinkel.

b) kan fortælle. Pakker, ej’ mine ord ind i vat.

C) derfor siger Evald klaus emilius, kun om muskelsvind altid kun sandheden! De autodidakt bliver de beste. Lige hvor ville du find en uddannelse, i min viden om muskelsvind? Har kun lært om det muskelsvind altid.

d) af leve med det “ser livet fra muskelsvind synsvinkel. Plus med til at lave lokal politik i fremtiden.

E) visdom er ikke resultatet af en uddannelse, men et livslangt forsøg på at opnå det.

f) siger altid sandheden! Er kun en rar person og. Han vaden masse om det jo mening at tale generelt om sandheden i mennesket.

g) skriver om op og ned tur i livet set ud fra mit ejet liv på bloggen.” Siger ja sandt mit liv leves ej hjemme? Men ude blandt folk, taler mange forskellige mennesketyper.

H) hvis man nu kunne få hvad man vil, alt hvad der findes og mere til, hvis man bare kunne ønske sig, alt i hele verden, så ved godt hvad ville ha’ kunde gå på mine to ben, helt uden en kørestol og slå mig løs alle dem kender.


i) men tænker jo føst og mest på mig selv.

J) siger kun god livskvalitet! Man skal ej lyve i livet, forsætter at sige sandheden i fremtiden.


k) siger at alle os med muskelsvind skal kunde leve et langt og lykkeligt liv. De må spare på andre ting end liv. Evald k. Emilius giver ikke op!

l) men forsætter kun til målet er scoret. Vil leve et langt og lykkeligt liv. Taler kun generelt om sandheden! I mit liv.

M) har en store livserfaring.!  Inden for kørestole og muskelsvind derfor kan ikke nogen lære mig nyt. I dette liv.

N) derfor jo kun en vej frem i livet. ”ser verden fra muskelsvinds synsvinkel. Vil kun fortælle altid sandheden. Pakker, ej’ mine ord ind i vat. Når har en store livserfaring.


o) taler om livet i mange år med muskelsvind jo, tænk på skriver om. Skal du ej lyve i livet? Men tænk før du. Taler jo kun om ordet livshjælp siger alt.

P) er en selvstændig samfundsborger. Og alle med min type skal leve. Mange år i fremtiden. Så frisk som jeg har været lige så frisk. Evald k. Emilius er i dag.

Q) plus har selv mange år ind fremtiden. Men laver og andet ved siden end kun at skrive om livet.

R) har et job inden for it-branchen inden for informationsteknologi, internet, i min virksomhed og net butik den bruger jeg mange timer på pr. Uge. Derfor må ikke en kørestol til jobbet som er tilpasser til kroppen og hvem ville ikke have ja det er så kun alle folk fra kommune plus mange fra muskelsvindfonden gøre de noget for at jeg kan få en stol. Nej ikke set ellers hørt. De siger at man skal have en stol hvor ryglænet er utilpasset stol i 50 år i fremtiden træls. Hvorfor skal den lortestol ikke tilpasses til livet.? Og skal jo på samme til hjælpe mig selv ce. Uden hjælp lige hvordan har de tænk sig Evald k. Emilius skal dette uden en stol.? 

S) ved siden af alt dette som er normalt ved siden af laver og politik.

T) en selvstændig samfundsborger der selv ville bestemme i dette liv.u) altid glad vis jeg må få leve til jeg bliver 99år.v) men få mere viden om muskelsvind er ikke muligt. Ved mere en mange der selv har det de tænker kun på dem selv Evald klaus emilius tænker på alle folk. Som ikke kan få et godt liv jo.W) hilsen manden bag ikke må tale om sandheden! Hvor er vi så i dag. Med det gode liv.

X) siger alle skal have et super godt liv. Har du et spørgsmål? Kun en mail væk. Hvis du skulle have yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte mig om råd og vejledning så kan jeg svar på mange ting. Tænker de ikke jo. Alle typer jo.!

Y) har en store livserfaring.! Inden. Mange ting siger. I at leve med muskelsvind så man ikke bliver syg og bliver gammel dette skal bruge en bpa-hjælper på xxx timer pr. Uge jo. Til og en stol som ikke brækker alt i kroppen og alle med muskelsvind skal så ikke bruge alle muskler i en kørestol de skal også have over skud til at lave noget andet.!


z) Evald klaus emilius han ”ser livet fra muskelsvinds synsvinkel. Så hvorfor skal jeg pakke’ mine ord ind i vat. Det hjælper ikke på noget lige hvorfor tænker kommuner siger at de lyver mange gange for at så folk liv til at stoppe vildt ikke man kan ikke lyve her på bloggen jo. Og lige hvorfor må de lyve jo. Altid.    

    
æ) ja taler sandt.                  


ø) er du imod alt på denne blog. Så ville du ikke have folk med muskelsvind skal blive gammel.

            
å) siger at kan ej mere støtte fagfolk i muskelsvind og de lorte kommuner mere i dette liv de elsker at lyve de ville folk skal brække der ryg at en kørestol hvorfor er de sådan. Lige den måde, de er på sige, de ej kan hjælpe folk med muskelsvind. Så tænker de ikke jo. Hvorfor ej kørestol tilpasset?   Så tænker de ikke på alle typer jo.!

Hilsen Evald k. Emilius giver ikke op!

 

About Author

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *