Muskelsvind.com blog om muskeldystrofi på tværs.

Siger. Når du har muskelsvind, er livet som et puslespil og brikker der skal lægges, før dagen kan fungere.

klager, Da de kun skider på, alt om muskelsvind. – bloggen. MUSKELSVIND.COM at leve på tværs. med muskeldystrofi
27. juli 2024

 i Hjemmeplejen og kommunen

Kan kun sige at. De kun er en flok klamphugger i Hjemmeplejen og kommunen. Og kan kun klage Da de kun skider på, har muskelsvind.

Må ikke få nok tøj på kroppen for hvor er Hjælpen lige henne til det. så kan ikke en gang få en nomal krops varme. min krop ville have skal være kold som is og dette kan den ikke tåle.  Er dette kun for at få min krop til blive skadet. For livet.

Og kan kun klage at når de kun ville skide på, muskelsvind efter 37 år. så er Hjælp da vigtige for at kunne leve, plus en masse tøj på kroppen, må man ikke få jo. kan ikke gang bruge min hånd for at bruge en kam da ikke har en stol jo.

 så ikke kroppen kan ikke leve med på deres måde på livet.

der vis mange som skal fyres i kommunen. For ikke at lave noget som helst. Om man Skriver eller sige det til dem hjælper ikke. hvad så med alt dette min hjælper har skriven flere år. Om hvad de har lavet på jobbet de   de nok også blæse på for at skadet min krop. Vil de skal meldes at skade min krop. Den flok klamphugger i Hjemmeplejen og kommunen.

 De er sådan. At de blæser på man kan ikke selv noget. Uden hjælpen.

Og de kan ikke se at man skal bruge mange timers hjælp pr. 24 timer og på samme tid. ville de ikke at hjælpemidler skal være tilpasset de gøre alt for at kun ville stoppe mit liv.  De er kun ved at få brække alt i min krop på mig og kan kun klage og er ved at dø af deres måder. Med alt fra tilpasse en stol til 24 timer hjælp pr. dag-. og finder mig ikke i de kun 24 minutter pr. uge. Som kun har i dag dette er ikke nok.

Hvem skal lave kaffe for mig når ikke kan det. Sige de er klamphugger i Hjemmeplejen. De tænker ikke der findes mere hjælp en de laver på der dræber job i plejen jo. og en Bpa-hjælper kender de ikke til i Hjemmeplejen.

 Og på en på kørestol har de ikke lavet noget mens har køre 2100 km i den ikke fåde noget tilpasse i nu Og en pude hjælper ikke på min ryk og min fod som de er ved at få brækket.  Selv en loft-lift er ved så få brække alt i kroppen i også. har selv bruge mange timer pr. dag for at bruge stolen.

  Må man få hjælp til en loft-lift nej og har ikke kunde dette i over ti år dette totur og dræbes måder de bruger de skulle meldes og ville sgu ikke lyve om der dræber metoder. Dette er sgu ikke noget jeg finder mig i en flok klamphugger fra Hjemmeplejen og kommunen. Har ikke kunde lave en meter på stolen i nu. Vild.  At de kun er flok klamphugger i Hjemmeplejen og kommunen. og at de ville have job for at gøre raske folk til grønsager vildt.

Den nye Evald K klager over At de kun er flok klamphugger i Hjemmeplejen og kommunen. Siger de kun ville skide på, muskelsvind efter 37 år. Så er kan man ikke maget selv.  Som at smøre en rugbrød har ikke kunde i over ti år. Så kan man ikke have hjælp til dette når man ville have mad.

About Author