Muskelsvind.com blog om muskeldystrofi på tværs.

Siger. Når du har muskelsvind, er livet som et puslespil og brikker der skal lægges, før dagen kan fungere.

En sej muskelsvindler – bloggen. MUSKELSVIND.COM at leve på tværs. med muskeldystrofi
27. marts 2024

En sej muskelsvindler

ved hvad taler om. har 35 års erfaring indenfor Muskeldystrofi. Og man kan se at ikke kan alt selv uden hjælp.
Vis folk ikke kan se at jeg skal bruge hjælp må de gå hjem til dem selv og finde en ordbog og slå op under H for hjælp. Og slå op under m for muskelsvind, om de ikke bliver klogere af det, vis ikke må de se om de kan stave til M U S K E L S V I N D – D O T – C O M
Og ville ikke finde mig i alt.
Tænker på mig selv føst. Og giver ikke op i noget,
og ville ikke stoppe med at lave noget og det meste laver til hverdag er ting, hvor man skal bruge hjælp dagen lang.
og er sur ikke kan få lavet dette ville lave og ville ikke sidde og blive til en grønsag nej ikke her.
Er som alle og der kun en med MUSKELDYSTROFI i dette land der skal lave så maget som jeg selv hverdag i 23 timer og 55 minuter. Alle andre får jo hjælp på over 15 timer om dagen, vis de kan lige så lidt som jeg kan og har altid sagt ikke ville have hjælp, fra andet end en BPA,
ville selv bestemme i dette liv. og det er det siger, på denne blog om livet. Og ville have rat i alt indenfor Muskeldystrofi.

Hvad er muskelsvind?
Muskelsvind er et fællesnavn for en række forskellige neuromuskulære, som kommer til udtryk i forskellige former for funktionsnedsættelse.
Men min betydelig funktionsnedsættelse forstås, at funktions nedsættelsen har konsekvenser af indgribende karakter i den daglige tilværelse. Derfor skal Evald k bruge Bpa-hjælper dagen lang og det er på 168 timer pr uge.
Og ikke har brug for hjælp fra §83 til opgaver i hjemmet og udenfor plus hjælp med at køre bilen. Så har muskelsvind. skal også bruge hjælp til at få ting ind og ud af hjemmet
og kan ikke løfte så maget selv. Og kan næste ikke løfte min tlf. mere og dette har ikke kunde siden 2015. og ved at skal bruge hjælp på over 20 timer om dagen til alt.
Og ved at man kan blive gammel. Ved 99 % hvordan skal hjælpes. KUN på min ejen måde. Så alle der har muskelsvind kan tåle det.

Husk ville ikke blive til en grønsag