Muskelsvind.com blog om muskeldystrofi på tværs.

Siger. Når du har muskelsvind, er livet som et puslespil og brikker der skal lægges, før dagen kan fungere.

Har muskelsvind Må, du Ikke overbelastet alle muskeler i kroppen. – bloggen. MUSKELSVIND.COM at leve på tværs. med muskeldystrofi
17. april 2024

den stol fik jeg ikke tilpasset i 7 år nu igen i 2022 en 2½ år gammel som ikke må blive tilpasset. og en en medlemsforening, som har til formål at forbedre levevilkårene for mennesker med muskelsvind. må ikke hjælpe mig.

Selv Gud kan begå fejl. så kan ergoterapeuter også begå fejl om tilpassinger med kørestole. 

Siger Selv at dette er, kun alle ergoterapeuter i danmark og kommunes  ergoterapeuter ville man ikke skal sidde ned mere som rask. og ikke skal kunde leve et liv på 4 hjul.

Dette er alle folk imod fra kommunes  ergoterapeuter hvorfor? tænker de ikke på man ikke skal overbelastet alle muskeler i kroppen, af en kørestol. Da dette kun ville gå ud over muskelsvind af overbelastet alle muskeler i kroppen. 

siger at alle ergoterapeuter har begå en stor fejl i ikke man skal kunde noget i med sine ben og næsen ikke skal kunde bruge sin hånd i stolen, for at styre den.  det er kun ergoterapeuter som begå fejl.  for siger at ikke kan bruge stolen til alle de ergoterapeuter.

så ikke en gang kan skrive dette her på en computer i dag.

  • saekkr
❚❚

Har I alt fremtid. løbende behov for specialtilpasning af siddestillingen og hvorfor de sådan men ved en masse ting selv om en kørestol. Og live hvorfor sådan til folk med muskelsvind og hvorfor lige et nej til at få ny stol tilpasset til livet.

Mennesker med muskelsvind. Må ikke overbelastet muskeler i skulder og muskeler i rasten af kroppen da det kun går ud over muskelsvind

Siger at Mennesker med muskelsvind. har løbende behov for specialtilpasning af siddestillingen, så han sidder symmetrisk med god støtte af ryg, lår og fødder og med mulighed for stillingsskift. Derfor ikke få hans nye kørestol. ¨ tilpasset dette er de imod alle i (muskelsvindfonden ellers i RCFM) hvorfor ikke en stol til livet før man bliver 50 år. kun så normalt. ja livet skal dag så skal en ny kørestol ikke tilpasset.

Evald K. Emiliius siger at Mennesker med muskelsvind. har løbende behov for specialtilpasning af siddestillingen, det. Siger at Mennesker med muskelsvind. må ikke overbelastet muskelplus skulder og muskler i rasten af kroppen  

Siger at. derfor Mennesker med muskelsvind. skal have en masse hjælp og mange kan ikke selv tage tøjet på og af er selv en af dem der skal have en til at være mine arme og ben

en muskelsvind ramt ikke må overbelastet muskeler skulder og muskeler i rasten af kroppen så det. sagt

Takker for besøget på muskelsvind.com kom snart igen.
du kan selv læse mere på (Muskelsvind fonden) og ser ikke deres web så tit.

Siger at der ikke er ”Plads til forskelle”. Fondens politiske indsats har ført til en lang række forbedringer på området for personer med muskelsvind.

Man behøver ikke være medlem af Muskelsvind fonden sat Muskelsvind fonden skule være en medlemsforening, som har til formål at forbedre levevilkårene for mennesker med muskelsvind.

Dette ville ikke sige de kan hjælpe mig med. For de er imod alt Evald K. Siger om hans stol. Og de ville ikke hjælpe i sådan en vild sag som har være der i 12 år med en kørestol som ikke er tilpasset. Hvorfor ikke det  

er det så en god Handicappolitik i Muskelsvind fonden? Nej vel?

De skriver om   behandling af muskelsvinddiagnoser dette hjælper ikke på at få en stol tilpasset til kroppen dette er helt ude i skoven at dette er kun folk som har ALS der skal have Hjælpemidler.

De skiver ord rat at folk som har ALS skal have en startpakke skal indeholde en række løsninger, som vil gøre hverdagen nemmere for mennesker med ALS. I overskrifter drejer det sig om følgende fire områder:
1) Mindre ombygninger af hjemmet som f.eks. badeværelse og fjernelse af dørtrin
3) Hjælpemidler. som kan være alt fra lift til automatisk døråbner. osv. kørestolen som passer til den som skal bruge stolen.
4) Hjælpertimer til såvel praktisk hjælp som ledsagelse til aktiviteter ud af huset lige fra arbejde til besøg hos venner
Men der en forskel på den med als, og min type bliver ikke lam i kroppen, skal bruge min krop og skal kunde Hold kroppen varm og kunde holde sig  i gang. Og dette er de i mod. Hvorfor det.

Det bedste råd mod træthed bag rattet er fysisk aktivitet. Motion nedsætter samtidig din risiko for blodpropper og andre dette må ikke kunde for (muskelsvind fonden ellers i RCFM plus alle de folk fra kommunen af. De ved ikke nok om muskelsvind så)

hvad lige hjælper dette uden de Hjælpemidler. som kan være alt fra lift til automatisk døråbner

  1.  fik en ny stol i 2019 og derfor skal den ikke tilpasset. I 2024 . dan den ikke kan bruges mere af min krop

siger jo at hjælpemidler skal ikke bruges folk syndes tit de laver mange fejl på dem med farvevalg hvorfor sort på alle kørestole

siger kun have en utilpasset stol altid. siden 99 hvor sidst fik en kørestol tilpasset og skal bruge en kørestol i 50 år i nu.  kun at stolen skal være tilpasset så man kan bruge armene og ben i mange år i nu. hvorfor må jeg ikke kunde bruge en kørestol til noget mere? som den er bygge til.

Den gør så man ikke kan bruge sine arme og hånd og ben

About Author