Muskelsvind.com blog om muskeldystrofi på tværs.

Siger. Når du har muskelsvind, er livet som et puslespil og brikker der skal lægges, før dagen kan fungere.

min føste majs tale. – bloggen. MUSKELSVIND.COM at leve på tværs. med muskeldystrofi
26. juli 2024

Hvorfor skal Raske folk være en grønsag og ikke et Menneske

Og siger er imod, at fagfolk imod man ville have et godt og langt liv. Ved de så nok man det nej og er imod alt dette muskelsvindfonden siger om muskelsvind de ved ikke nok og de er for gammeldags.

Hvorfor skal Raske folk være en grønsag og ikke et Menneske. Står der handicappet på ryg af mig. Nej. Hvorfor vil fagfolk lige frem lyve hvorfor kun være imod, et godt og langt liv. (selv uden hjælp. Giver sgu ikke op. Nej tak. Ikke i dette liv.) Siger at normalt skal bruge i 168 timers hjælp pr. Uge. Kun så rigtigt ellers i jo lyver om hjælpen, til folk med muskeldystrofi.

Tænk på har selv en virksomhed som er mit job i dag med computersalg og reparation. Evald K. Kun leve så normalt liv som nu er muligt.

Det er så sandt. Om ham jo. Landes sejeste muskelsvindler. Forsætter med at sige ville have BPA-hjælper i 8.760 timer pr. År det den hjælp Evald K. skal bruge jo. Ellers lyver folk. Hvorfor kun 1 % af den hjælp. Så siger nej tak til hjælpen vis kun må få 1 % af hjælpen. og på samme tid ikke få en kørestol tilpasset nu har vente i 12 år på en tilpasset kørestol det skal jeg jo kæmpe med de næste 50 år.

About Author