Muskelsvind.com blog om muskeldystrofi på tværs.

Siger. Når du har muskelsvind, er livet som et puslespil og brikker der skal lægges, før dagen kan fungere.

Oplever kun kynismen i systemet. Er det et godt, sundhedssystem. – bloggen. MUSKELSVIND.COM at leve på tværs. med muskeldystrofi
17. april 2024

Er ikke et  godt, sundhedssystem. Af den kyniske tone i hjemmeplejen.

Dette er egentlig bare et hjertesuk efter al omtalen af den kyniske tone i hjemmeplejen. Evald K. oplever selv kynismen i systemet.

Har jo hjælpere og hjælp på grund af muskelsvind. Bruger kørestol men kan ej gå ellers stå mere. Lever et normalt liv på trods af smerter af en utilpasse kørestol og fysiske begrænsninger.

Men kommunen som burde være min ven er blevet min fjende. Min sagsbehandler er kynisk og truer med at fratage mig hjælpen, hvis ikke bare holder kæft. Forleden havde brug for min faste hjælper på over xx timer om uge. Det var akut og skulle gå stærkt så ringede til mine egne hjælper. Ingen af dem kunne komme på jobbet med det samme. Så ringede til hjælperfirmaet som laver løn og det administrative arbejde omkring hjælperne. Deres job er også at finde vikarer de sjældne tilfælde hvor ikke finde en vikar. De kunne geller ikke på stående fod. Så er der kun sidste mulighed og det er at skal kontakte hjemmeplejen. Det gjorde jeg. Hvorefter de truede og sagde “Hvis du ikke selv kan få det til at fungere så kan det være vi skal holde et møde om hvorvidt du overhovedet kan varetage en hjælpen på timer!? Den slags gør mug angst. Og er et ordentligt menneske med styr på tingene altid.

Har gode forhold for mine hjælpere. Klarer opgaven godt. Men det kan ske for alle at der er et tilfælde hvor der ikke er nogen af dem man har på listen som kan komme. Det betyder ikke at ikke er god til at have hjælpere! Alle de møder har været til på kommunekontoret, har været kampe og har følt mig ydmyget og truet og talt ned til. Det gav mig angst i en længere periode at have kontakt med dem.

Og kan ej bruge hjemmeplejen men ville ikke se dem mere i mit hjem rasten af mit liv.

Evald K. skal jo have 24 timer døgnhjælp på grund af muskelsvind.

Kynismen i systemet. er dette et godt, sundhedssystem NEJ.

Med Venlig Hilsen

Den nye Evald K. of Danmark

 

About Author

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *