Muskelsvind.com blog om muskeldystrofi på tværs.

Siger. Når du har muskelsvind, er livet som et puslespil og brikker der skal lægges, før dagen kan fungere.

Har skriven flere bøger, du må læse. – bloggen. MUSKELSVIND.COM at leve på tværs. med muskeldystrofi
18. april 2024

om hvor bliv kunstner

Derfor Evald K Tager Ordet.

Og skriver kun fordi ville blive, husket og en der ville frem i dette liv online med hans sandhed.

og folk kan jo ikke det Evald kan. men skrive kan men jo altid men ikke alle ville have man taler sandt om det om det så hjælper at skrive det online ved det ikke og det er min måde at, sige sandheden og så kan du ikke få lov til at få rat og klager du skal det gå ud over den som klager vild siger evald k. jo. Det er ikke i orden at det er tæt på at koste mig livet at sige sandheden om muskelsvind vis jeg siger skal bruge en masse varme på kroppen i sengen så ville folk lufte vildt maget ud så man ikke kan få varme i rummet. Så er det jo de ikke ville have at man taler sandt i alt fremtiden.

det er noget godt, kan lig at skriven en god historie som fanger. læser og en bog. skal fange de rigtige ord og rulle en historie ud, som skal holde et sikkert greb om læseren – og på samme tid gerne skal være berigende i et eller andet omfang.

heldigvis stadig er svært og en gigantisk udfordring. at skrive en god bog som kan bruges til noget.

har valgt at skrive om livet ellers hvad der kan gøres for at få et godt liv.

Mange siger at jeg skriver på en morsom måde, det har de også rat i men siger også at mine bøger ikke skal være kedeligt at læse.

men der kommer flere. Med tiden. De skal lige skrives.

Og folk nok sige. Hvad har du gang i, nu og hvad med en bog om hvordan verden kan laves om, jo ja sådan her, syndes tiden går for hurtig, ville godt have 36 timer på et døgn og ikke 24 timer, så ville man og få 72 timer weekend ud af det. Så er mere tid til alt. Og tage på job 4 dage om ugen og have en dag mere til sine børn derhjemme.

Ved jo. Om 200 år der ville folk sige husker du ham, Evald K. hvorfor hjælp vi ikke ham med det. (kørestolen osv. Men i dag siger evald, øh hvad er hjælp, på minutter og ikke på timer om dagen?

About Author